• Voetbal.nl App

  Geinoord adviseert je om de Voetbal.nl app van de KNVB te installeren. Je hebt hiermee een handig overzicht van jouw team en de teams die je volgt (als speler, staflid of supporter), maar de app biedt nog veel meer handige functies. 

  Wat kan ik met de Voetbal.nl app?

  De Voetbal.nl app heeft diverse functionaliteiten. 

  • Programma, uitslagen en standen bekijken;
  • Teams volgen voor een snel en handig overzicht;
  • Zelf je pasfoto uploaden voor op je digitale spelerspas;
  • Stemmen op de speler van de wedstrijd (en zelf gekozen worden natuurlijk);
  • Snel op de hoogte worden gebracht van afgelastingen of wijzigingen;
  • De (juiste) route naar clubs vinden bij uitwedstrijden;
  • En nog veel meer...
 • Account instellen na download

  Nadat je de voetbal.nl app hebt geïnstalleerd zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij sv Geinoord in de ledenadministratie bekend bent. (Dit is het mailadres waarop je doorgaans de mailtjes van sv Geinoord ontvangt).

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij sv Geinoord bekend bent.

  3. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Na installatie kun je verschillende zaken aanpassen. Via “instellingen’ in het menu in de app kun je wijzigingen doorvoeren. De belangrijkste functies bij instellingen: 

  • Mijn persoonsgegevens: hier pas je je pasfoto, adresgegevens en telefoonnummer aan. Daarnaast kun je je zichtbaarheid instellen.
  • Mijn kinderen: ouders die bij sv Geinoord bekend zijn, kunnen hier de gegevens  en privacy instellingen van hun kinderen aanpassen, zonder dat die zelf hoeven in te loggen.
  • Pushberichten: hier kun je kiezen op welk apparaat je pushberichten wilt ontvangen. Dit zijn berichten van je club die belangrijk kunnen zijn. 
 • Zichtbaarheid instellen

  Bij je KNVB account kun je voor Voetbal.nl instellen hoe je naam en foto getoond worden voor andere gebruikers van Voetbal.nl.

  Bij "Instellingen > Mijn persoonsgegevens", kun je onderaan je zichtbaarheid instellen. Wij raden aan deze op 'normaal' te zetten, zoals in de afbeelding links. Op die manier haal je het maximale uit de Voetbal.nl app. Je kunt dan bijvoorbeeld stemmen op de Speler van de Wedstrijd (en zelf ook gekozen worden). Afgeschermde spelers zijn niet zichtbaar op hun teampagina, kunnen niet worden gekozen als Speler van de Wedstrijd en worden niet gefeliciteerd via de verjaardagskalender (je bent immers niet zichtbaar).

  Je naam en foto worden getoond in de Wedstrijdzaken app. Dit is voor de identificatie van spelers (je KNVB pas) en voor het Digitaal Wedstrijdformulier. De instellingen van je zichtbaarheid kan je wel zelf aanpassen maar heeft geen effect in de KNVB Wedstrijdzaken app. In de KNVB Wedstrijdzaken app worden altijd je naam en foto getoond.

   

  Pasfoto wijzigen

  Voor jouw supporters is het natuurlijk leuk als zij jou met foto in de Voetbal.nl app zien staan. Vanaf 14 jaar zijn spelers/speelsters verplicht om een digitale pasfoto beschikbaar te stellen. Deze wordt namelijk gebruikt op het Digitale Wedstrijd Formulier, de app waarmee de scheidsrechter kan nagaan of je wel speelgerechtigd bent. Een scheidsrechter moet vóór iedere wedstrijd kijken of de spelers en de foto's wel met elkaar overeenkomen.

  Een pasfoto kun je eenvoudig zelf uploaden. Dit doe je in de Voetbal.nl app bij "Instellingen > Mijn persoonsgegevens". Dit kan niet het hele seizoen door, dus check aan het begin van ieder seizoen even of je nog een recente foto hebt. Zorg er voor dat het een fatsoenlijke pasfoto van jezelf is. Als de scheidsrechter je niet kan herkennen, kan deze besluiten dat je niet mag spelen. Kun je niet zelf je pasfoto aanpassen? Neem dan even contact op met de ledenadministratie van sv Geinoord, via ledenadministratie@svgeinoord.nl

  Ben je jonger dan 16 jaar dan is de hulp van je ouders nodig.