• Uw razende reporter is terug! Soms kritisch maar altijd vanuit het hart.

  De JO15-1 speelde vanavond tegen de leeftijdsgenoten van PVCV JO15-2 in voorbereiding op het seizoen 2022-2023.

  De groep bestaande uit een mix van intelligentie, kracht, souplesse en doelgerichtheid. Tel daarbij op een grote groep enthousiaste ouders en niet in de laatste plaats een sponsor die de mannen en staf in de watten legt. Alle ingrediƫnten zijn aanwezig om een top seizoen te draaien!

  Vooraf aan de pot nog even op de foto als team en ook individueel werden de plaatjes geschoten, dank je wel mama van Joel....

  Goed de wedstrijd dus. Uw razende reporter is Lyrisch over het geen wat hij vanavond gezien heeft.
  In de eerste helft werd PVCV hoog vastgezet en hieruit volgde dan ook snel de eerste kansen en doelpunten. Zoals Manchester United afgelopen maandag Liverpool bij de keel greep, zo speelde de JO15-1 ook met PVCV. Die kwamen geen moment in het spel voor en de gasten kwamen dan ook maar sporadisch van hun eigen helft af. Dit alles was de verdienste van Geinoord. Fel druk zetten op de tegenstander, goed voor de man komend, individuele acties maken en een rest verdediging die goed stond. Zo liepen we de eerste helft uit naar een dik verdiende 4-0 voorsprong. Daar waar de 1-0 nog een frommelgoal was van Joel, was de 2-0 van Rayan, met rechts.... een opmaat voor een paar mooie goals. Vinny die de 3-0 maakte schoot de bal vanaf de rechterkant met links strak in de kruising a la Arjen Roben in zijn beste dagen. Na een mooie voorzet vanaf rechts, was het wederom Joel die scoorde. De voorzet was precies op maat en Joel knikte de bal dan ook onhoudbaar achter de PVCV keeper.

  PVCV probeerde het wel maar ook verdedigend stond het als een huis, of de lange bal nou gehanteerd werd of de combinatie werd gezocht, telkens kwam een Geinoord speler als winnaar uit de bus. Zo waren we dus heer en meester.

  De tweede helft zakte het zonnetje verder weg en zakte de temperatuur gelukkig wat verder. Wat was het warm. De drink pauzes waren dan ook zeer welkom.
  Kort na de aftrap was het wederom Joel die scoorde. Nu stond in de punt Gideon en was Joel verhuisd naar links. Dit bleek een goed lopende combinatie te zijn met Gideon.

  Het harde werken van Gideon werd ook beloond met een goal. Gideon speelde zichzelf knap vrij en rondde dan ook beheerst af. 6-0!
  PVCV had wel wat aanpassingen gedaan en kreeg wat meer grip op het duel wat resulteerde in de eretreffer. Door het midden kon PVCV opstomen en vond uiteindelijk een vrijstaande man. Deze rondde ook beheerst op. Was dit dan de ommekeer? Nee hoor. Ondanks dat de krachten wegvloeiden bij Geinoord, want dit spelletje kost kracht, was het Aziz die de 7-klapper compleet kon maken. Ook Aziz speelde zich knap vrij tussen twee man in en kon daarna 1 op 1 met de keeper zijn goaltje meepikken.

  Wat een heerlijke start van de voorbereiding wat veel beloofd voor de toekomst. Ondanks de ruime overwinning toch een \"kritische\" noot. Als je 10 goals kan maken dan moet je ze ook maken.

  Nu vallen vaak de namen van de doelpuntenmakers maar natuurlijk kan er niet gewonnen worden zonder een blok wat er omheen staat.
  Dus complimenten aan de hele ploeg voor vanavond. Maarten, Jelle, Rudie, Ismael, Fedde, Vince, Rayan, Jesse, Vinny, Aziz, Gideon, Daniel, Marijn, Joel, Amir en Nils. Het was genieten geblazen mannen!

  Op naar het toernooi bij JSV a.s. zaterdag

  Uw razende reporter!