• Zaterdag 3 december 2022: Geinoord Nieuwegein 1 - BFC 1

2 dec 2022
  • Morgen om 14:00 uur staat Geinoord tegen BFC op het programma. De aanvangstijd is vanwege Nederland – Verenigde Staten om 16:00 uur een half uur eerder zodat iedereen op tijd in de kantine naar deze wedstrijd kan komen kijken. De wedstrijd van Nederland is op een groot scherm te volgen zoals dat ook al afgelopen disndag was.

Inmiddels begint het een bijzondere situatie te worden. Geinoord heeft in de competitie 6 keer gelijk gespeeld en twee keer verloren. De eerste overwinning staat er aan te komen, we hopen dat dit zaterdag al zover is. In de beker is het anders, Geinoord is door naar de volgende ronde en speelt op donderdag 15 december om 20:30 uur tegen DOSC.

Iedereen is van harte welkom om zaterdag 3 december eerst de wedstrijd tegen BFC te komen kijken en aansluitend gezellig de wedstrijd van Nederland in de kantine te zien.